Een groene buurt

Wonen op een plek met groen tot aan de voordeur

Groen speelt een grote rol bij het ontwerp van de nieuwe buurt op de Flevomanegelocatie. De woningen komen in een parkachtige omgeving. Met de natuur en het centrum van Dronten binnen handbereik, een privé-tuin en onderhoudsvriendelijke woningen vind je hier alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en comfortabel leven. De afgelopen periode hebben we de buurt geïnformeerd en hen actief betrokken bij de nieuwbouwplannen. Samen met de resultaten uit het woonwensenonderzoek is dit vertaald naar een stedenbouwkundig plan. We zien een nieuwe wijk voor ons met starterswoningen, senioren hofwoningen, appartementen, rijwoningen en tweekappers. Straks vind je hier dus alle ruimte om te wonen, op te groeien en oud te worden.

Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Zorgeloos genieten

Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een nieuwe woning duurzaam, gasloos, energiezuinig en goed geïsoleerd. Dit betekent lage energiekosten en tegelijk een hoog wooncomfort. Bovendien is een nieuwe woning naar eigen smaak in te richten. Dit geldt uiteraard ook voor de tuin. Alles is fris en nieuw. Bovendien heeft jouw woning de eerste tijd geen onderhoud nodig. Hoe fijn is dat!

Diverse woningtypes

In de stedenbouwkundige opzet is er veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Dat uit zich door de grote variatie aan woningen en veel openbaar groen rondom de woningen. Deze nieuwe buurt biedt straks een grote variatie in type woningen, zoals starterswoningen, senioren hofwoningen, appartementen, rijwoningen en tweekappers.

De volgende stap

Op dit moment ronden we het stedenbouwkundig plan af. Voor de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan koersen we op begin maart 2022. Ondertussen werken we de architectuur van de woningen en de inrichting van het landschap uit. Wanneer er meer zicht is op het verloop van de bestemmingsplanprocedure informeren wij je hierover via de nieuwsbrief.

Interesse in Uniek Wonen?

Ben je geïnteresseerd in een woning op deze plek? Vul dan de vragenlijst in. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Schrijf je in

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken